Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/seychely/cestovani/covid_19.html
Zájezd do

La Digue Island Lodge

Hodnocení: 4/5

Seychely, La Digue, La Digue

Sdílet
Dejte nám ještě chvilku, prosím,
ověřujeme dostupnost a ceny.

LA DIGUE ISLAND LODGE

Poloha: La Digue Island Lodge je jedním z nejunikátnějších a nejvyhledávanějších seychelských resortů - je obklopeno svěží zeleným okolím a soukromou pláží. Umístěný v srdci rozlehlého areálu Anse Reunion o rozloze 17,51 akrů, hotel je časově uznávaným s jeho ikonickým žlutým domem - který překračuje tradice a způsob života ostrova. Jeho jedinečné prostředí na pláži se může pochlubit nádhernými výhledy na sousední ostrovy a krásnými křišťálovými vodami, kde barevné západy slunce denně vykreslují oblohu. Ubytování: The Lodge nabízí řadu jedinečných ubytování, aby vyhovovaly jakýmkoli preferencím dovolené. Různé typy pokojů a společné prostory jsou roztroušeny po velkých upravených pozemcích a zachovávají si pocit nízkého nárazu. Yellow House rooms - Je zde devět dvoulůžkových pokojů pro hosty, každý s točitým schodištěm vedoucím dolů do prostorné koupelny se samostatnou vanou, sprchou a bidetem. Standardní zahradní pokoje - Tyto dobře vybavené pokoje ve stylu terasy se nacházejí v klidné zahradě za plážovým domem. Beach House pokoje jsou umístěny na dvou úrovních v tradičním kreolském plantážním domě přímo u pláže. Zahradní a plážové chaty - oddělené chaty A-Frame s polootevřenými koupelnami jsou situovány podél pláže a na samotě zahrady a jsou postaveny z místního dřeva takamaka s výraznou strmou šikmou střechou. Vybavení pokoje: Rychlovarná konvice, Lednička, Wi-Fi, Příslušenství na přípravu čaje a kávy, Minibar, Individuálně nastavitelná klimatizace, Pokojový trezor, Fén, Elektrické adaptéry k dispozici, Kabelová / satelitní TV, Balená voda na pokoji (zdarma), Koupelna.

Vybavení hotelu: U bazénu najdete sluneční terasu s výhledem na oceán a bar, ke kterému můžete doplavat. Snídaně se podává v hlavní restauraci. Večerní menu se skládá z pokrmů kreolské kuchyně a specialit z mořských plodů. V restauraci u bazénu se podává občerstvení a v baru si můžete dát koktejl. Na objednávku lze připravit obědové balíčky. Na místě se můžete věnovat rybaření či šnorchlování, případně si také půjčit jízdní kola. Personál hotelu pro vás může zajistit výlety lodí a poskytnout informace o pěších turistických trasách. Na recepci je dostupné Wi-Fi. Azure potápěčské centrum v hotelu je jediným potápěčským centrem na ostrově. Jeho zaměstnanci jsou profesionální a znalí instruktoři s certifikací PADI. Je to základna, odkud mohou nadšenci potápění prozkoumat potápěčská místa světové úrovně v blízkosti la Digue a okolního ostrova. UPOZORNĚNÍ - CONSTRUCTION WORKS: Please be advise that La Digue Island Lodge Hotel will be undertaking contruction work as of 4th April 2024. The construction will be taking place on the beach whereby a wall will be built in order to tackle the coastal erosion at the hotel. At the moment there is no definite timeline of the work as the weather and the tide will affect the process throughout.

Cena zahrnuje:

POVINNA EKOLOGICKÁ TAXA NA SEYCHELÁCH OD 01.08.2023 - PLATBA NA MÍSTĚ

NOVÁ POVINNÁ EKOLOGICKÁ TAXA PODLE ZÁKONA NA OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ BUDE OD 1.SRPNA 023 NÁVŠTĚVNÍKŮM SEYCHEL ÚČTOVÁNA PŘI ODJEZDU Z HOTELU V NÁSLEDUJÍCÍCH SAZBÁCH V MÍSTNÍ MĚNĚ - MALÉ HOTELY S 24 NEBO MÉNĚ POKOJI, 25 SCR CCA 2 EUR ZA NOC A OSOBU - STŘEDNÍ HOTELY S 25 AŽ 50 POKOJI, 75 SCR CCA 6 EUR ZA NOC A OSOBU - VELKÉ HOTELY S VÍCE NEŽ 50 POKOJI A HOTELY NA OSTATNÍCH OSTROVECH KROMĚ MAHÉ, PRASLIN A LA DIGUE, JACHTY. - 100 SCR CCA 8 EUR ZA NOC A OSOBU TAXA SE PLATÍ POUZE ZA OSOBY STARŠÍ 12 LET VČETNĚ. UPOZORŇUJEME, ŽE VÝŠE TAXY MŮŽE BÝT BĚHEM SEZÓNY ZMĚNĚNA,

ZPÁTEČNÍ TRANSFERY VČ.TRAJEKTU CAT COCOS Z MAHÉ PŘI MIN. POČTU 2 PAX

SKUPINOVÉ TRANSFERY Z LETIŠTĚ MAHÉ DO PŘÍSTAVU A ZPĚT VČ. TRAJEKTU CAT COCOS PŘI MIN. POČTU 2 PAX,

CONSTRUCTION WORKS ON THE BEACH AS FROM 04.04.2024

PLEASE BE ADVISE THAT LA DIGUE ISLAND LODGE HOTEL WILL BE UNDERTAKING CONTRUCTION WORK AS OF 4TH APRIL 2024. THE CONSTRUCTION WILL BE TAKING PLACE ON THE BEACH WHEREBY A WALL WILL BE BUILT IN ORDER TO TACKLE THE COASTAL EROSION AT THE HOTEL. AT THE MOMENT THERE IS NO DEFINITE TIMELINE OF THE WORK AS THE WEATHER AND THE TIDE WILL AFFECT THE PROCESS THROUGHOUT.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 60 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Golf Golf ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Klidná lokalita Klidná lokalita ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Dětský bazén Dětský bazén ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Vyberte si termín

Mapa a lokalita

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

Doba letu

12:00 h

Popis

Na čtvrtý největší ostrov seychelského souostroví se dostanete pouze lodí. Po cca 30 minutové plavbě z Praslinu se ocitnete v úplně jiném světě, který není ještě dotčen civilizací. Automobilová doprava je zde velmi omezená, na ostrově je k dispozici pouze několik automobilů. Nejběžnějším dopravním prostředkem jsou kola, případně povozy tažené voly. Centrem ostrova je vesnička La Passe s přístavem a několika obchůdky. Všudypřítomná tropická příroda, palmové háje či vanilkové plantáže navozují atmosféru skutečné tropické exotiky. Právě na ostrově La Digue najdeme ty nejkrásnější pláže z celého souostroví, které jsou pokryté bělostně třpytivým jemným pískem a nacházejí se v opuštěných romantických zátokách, lemovaných bizardními skalní útvary, bujnou tropickou vegetací a palmami. Na ostrově jsou k dispozici pouze menší hotely či bungalovy poskytující základní standard. La Digue je ideálním místem pro prožití klidné dovolené uprostřed přírody daleko od civilizace. Pobyt na ostrově La Digue doporučujeme kombinovat s pobytem na ostrovech Mahé nebo Praslin.
  • Vzdálenost od pláže Pláž 60 m

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 29 °C

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout