• Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.

Kandima Maldives

Středisko

Dhaalu Atoll

Poloha

Moderní resort Kandima doporučujeme klientům, kteří hledají živější prostředí na Maledivách. Přes den můžete využít nespočet aktivit od vodního póla či plážového volejbalu přes aqua-aerobic až po jógu při západu slunce nebo krmení ryb, želv a žraloků v jezírku se slanou vodou. Večery jsou pak plné hudby z DJ pultu či prostřednictvím živé kapely.
Kandima Maldives je součástí atolu Dhaalu. Ostrov, na němž se resort nachází, je od mezinárodního letiště Velana vzdálen 30 minut letu na domácí letiště a odtud ještě 20 minut plavby. Zvolit můžete také 45 minutovou cestu hydroplánem.

Pláž

Ostrov je obklopený tyrkysovými vodami Indického oceánu a pyšní se třemi kilometry dlouhou pláží s bílým pískem. Je vhodné vzít v potaz, že na západní straně ostrova je laguna s krásným koupáním, zatímco východní strana je kamenitá, bez pláže a bez možnosti vstupu do moře.

Vybavení

Ostrov je skoro 3 kilometry dlouhý a disponuje bazénem, který je nejdelším na Maledivách (100 m).Potěšte své chuťové pohárky i své další smysly v deseti restauracích a barech. Pochutnáte si na grilovaných specialitách, středomořské i asijské kuchyni.
V resortu naleznete knihovnu, herní místnost, tenisový a basketbalový kurt, potápěčskou školu, centrum vodních sportů, centrum mořské biologie, zdravotní centrum s evropskými lékaři, půjčovnu kol a 24 hodinovou službu prádelny. Místní esKape Spa rozmazlí vaše smysly a tělo, jelikož nabízí páru, saunu, ale také hodiny jógy, manikúru a kadeřnictví. Pro malé hosty je připravena zábava v dětském klubu Kandima, krásná prostorná herna a venkovní hřiště s vodními prvky, horolezeckou stěnou a trampolínou.

Ubytování

Nabízí 274 studií a vil, které jsou moderně a pohodlně zařízené v současném stylu se všemi podstatnými doplňky, které vás v mnohém překvapí. Interiér oplývá hravými barvami inspirovanými mořem a pískem, které jsou doplněny o luxusní bílou barvu a tmavě hnědé dřevo.tandardní vybavení zahrnuje wifi, LED TV, mini bar, fén, trezor, kávovar a sprchu.
Beach & Sky Studio (55 m2) se nachází v patře dvoupatrových vil rozprostírajících se podél hlavní pláže. Studio nabízí ložnici vedoucí na balkon (15 m2) s krásným posezením, houpačkou a výhledem na oceán a koupelnu se sprchou a toaletou. Max. počet ubytovaných jsou 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé a 2 děti.
Beach Villas with Swirlpool (97 m2) jsou situovány přímo na pláži a jsou vhodné pro rodiny nebo přátele (max. 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé se dvěma dětmi). Vnitřní prostor nabízí ložnici s posezením a vstupem na verandu směřující na pláž. Přilehlá koupelna disponuje sprchovým koutem, vanou a toaletou a vede do zahrady, kde naleznete posezení a swirl pool.Beach Pool Villa with Swirlpool (105 m2) nabízí oproti klasické plážové vile se swirl pool („beach villa with swirlpool“) navíc také vlastní bazén, ke kterému se dostanete z verandy. Max. počet ubytovaných jsou také 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí a 2 děti.
Aqua Villas (73 m2) nabízí ložnici i koupelnu (vana, wc, sprcha) s výhledem na oceán. Na prostorné terase si můžete užít kryté posezení, lehátka, nerušený výhled na vodní hladinu a přístup do moře. Max. počet ubytovaných jsou 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí a 2 děti.
Aqua Villa with Swirlpool (73 m2) se pyšní přímým přístupem do oceánu přes vlastní terasu, na které naleznete lehátka, posezení a swirl pool. Interiéry pak tvoří ložnice s posezením a koupelna s vanou a sprchovým koutem. V této vile se mohou ubytovat až 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.
Ocean Pool Villas (95 m2) jsou částečně na pláži, částečně nad vodní hladinou. V těchto celkem 18 vilách se nabízí ubytování max. 3 dospělých osob nebo 2 dospělých a 2 dětí. Vnitřní prostor těchto kouzelných vil zahrnuje ložnici s nádherným výhledem a vstupem na terasu, kde se nachází posezení, lehátka a soukromý bazén. V koupelně naleznete vanu a sprchový kout.
Two Bedroom Family Sky Studio (110 m2) spojuje dvě klasická Sky Studia, tj. dvě samostatné ložnice s koupelnami se sprchou a toaletou. Studia se nachází v patře dvoupatrových vil podél hlavní pláže a disponují balkonem u každé ložnice. Ubytovat se zde mohou max. 4 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.
Sunset Aqua Pool Suites (130 m2) představují jedinečné vily připravené pro páry na líbánkách. Díky své poloze na konci vilového výběžku nabízejí nerušený výhled na oceán. Disponují prostorným interiérem s ložnicí, odděleným obývacím prostorem a koupelnou. Na přilehlé terase naleznete vedle posezení a lehátek také vlastní bazén. Z terasy se můžete jít osvěžit do oceánu. I přestože jsou vily určeny zejména párům, maximální počet ubytovaných dospělých osob jsou tři, příp. dvě osoby plus dvě děti.

Stravování

Balíček „Dine around all inclusive“ zahrnuje: Snídaně a obědy v restauracích Flavour nebo Zest Večeře v restauracích Flavour a Zest nebo večeře v à la carte restauracích Smoked, Sea Dragon či Azure (je doporučeno udělat si rezervaci, některé položky z menu jsou za příplatek) Neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (mezinárodní rozlévané destiláty, rozlévané víno, koktejly, moktejly, pivo, džusy a nealko nápoje) po dobu stolování a v barech Breeze (10:00 - 00:00), Forbidden (19:00 - 00:00) a Beach Club (10:00 - 18:00) (některé položky z menu jsou za příplatek) Minibar s alkoholickými i nealkoholickými nápoji a občerstvením, doplňováno denně Vodní sporty: bezplatné zapůjčení vybavení na šnorchlování, standardní kajaky a paddleboardy (hodina denně) Při všech speciálních večerech a akcích jsou zahrnuty nápoje 10% sleva na vybrané vodní sporty, lázně a jiné zážitky resortu

Sport a zábava

Burn: posilovna. Je otevřena každý den od 7 do 19 hodin, disponuje moderním vybavením a jet pool. Zúčastnit se můžete skupinových lekcí nebo si zaposilovat s osobním trenérem.
Aquaholics. Vyzkoušejte si motorizované i větrem poháněné vodní sporty, vyplujte za rybářskými zážitky či se potápějte díky Centru potápění a mořské biologie.
Ani obdivovatelé podmořského života nepřijdou o skvělou podívanou - několikrát denně jezdí zdarma loď na šnorchlovací platformu, odkud je to jen kousek ke korálovému útesu. Navíc je pak v nabídce řada dalších šnorchlovacích výletů, exkurze za želvami, za delfíny, plavby při západu slunce a mnohé další.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Lokální speciality
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Slunečníky zdarma

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od letiště Letiště 120 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky na pláži zdarma ano
  • Dětský koutek, Dětské hřiště Dětský koutek ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Bar Bar ano
  • Bezbariérový přístup Bezbariérový přístup ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Půjčovna kol Půjčovna kol ano

Vyberte si termín

Recenze ubytování

Hodnocení 4,4 / 5
Invia

Výborné (na základě 7 hodnocení)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 3,8 / 5

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.

Tento hotel je 88. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 660 v Maledivy.

Zákazník nechtěl zveřejnit své jméno

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 19.3. - 26.3.2024 Hodnoceno: Březen 2024

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Nádherné místo. Stejně jako na obrázcích. Vhodné programy pro ně mohou najít i rodiny. Jídlo je chutné a rozmanité, vhodné i pro děti. Je to možná drahé a daleko, ale stojí za to se na takové nádherné místo jednou vydat.

Nádherné místo. Stejně jako na obrázcích. Vhodné programy pro ně mohou najít i rodiny. Jídlo je chutné a rozmanité, vhodné i pro děti. Je to možná drahé a daleko, ale stojí za to se na takové nádherné místo jednou vydat.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Čistý, uklizený, krásný výhled.

Strava
Je vhodný i pro rodiny, je všestranný a chutný.

Služby hotelu
Každý si najde ten správný program pro sebe.

Pláž
Křišťálově čistá voda, spousta živých věcí, žraloci taky. Plavali jsme s námi, vedle nich. Naštěstí se nevyskytly žádné problémy, malinká mláďata žraloků černoploutvých, ale byli tam teenageři a viděli jsme i větší žraloky ošetřovatelské. Doporučuje se koupací obuv.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Sándor H.

Hodnocení 3,3 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 22.12. - 30.12.2023 Hodnoceno: Leden 2024

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Všechno bylo super ,pláž Čistý bílý písek, Okean je teplý a výborný, Na ostrově nepotkáš moc lidi, Pohodička, Jenom jídlo nebylo to co by mělo být!

Všechno bylo super ,pláž Čistý bílý písek, Okean je teplý a výborný, Na ostrově nepotkáš moc lidi, Pohodička, Jenom jídlo nebylo to co by mělo být!

Ubytování 4,5 / 5

Strava 1,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 2,0 / 5

Ubytování
Dobry

Strava
Málo zeleniny a ovoce. Chuť jídla Není moc dobrý. Málo druhů jídla! Na vánoce očekávali že něco bude lepší a bylo to naprosto stejně .A dost malá jídelna pro tolik lidí!

Služby hotelu
Výborně

Pláž
Nádherný

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Filtrovat recenze

Zákazník nechtěl zveřejnit své jméno

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 19.3. - 26.3.2024 Hodnoceno: Březen 2024

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Nádherné místo. Stejně jako na obrázcích. Vhodné programy pro ně mohou najít i rodiny. Jídlo je chutné a rozmanité, vhodné i pro děti. Je to možná drahé a daleko, ale stojí za to se na takové nádherné místo jednou vydat.

Nádherné místo. Stejně jako na obrázcích. Vhodné programy pro ně mohou najít i rodiny. Jídlo je chutné a rozmanité, vhodné i pro děti. Je to možná drahé a daleko, ale stojí za to se na takové nádherné místo jednou vydat.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Čistý, uklizený, krásný výhled.

Strava
Je vhodný i pro rodiny, je všestranný a chutný.

Služby hotelu
Každý si najde ten správný program pro sebe.

Pláž
Křišťálově čistá voda, spousta živých věcí, žraloci taky. Plavali jsme s námi, vedle nich. Naštěstí se nevyskytly žádné problémy, malinká mláďata žraloků černoploutvých, ale byli tam teenageři a viděli jsme i větší žraloky ošetřovatelské. Doporučuje se koupací obuv.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Sándor H.

Hodnocení 3,3 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 22.12. - 30.12.2023 Hodnoceno: Leden 2024

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Všechno bylo super ,pláž Čistý bílý písek, Okean je teplý a výborný, Na ostrově nepotkáš moc lidi, Pohodička, Jenom jídlo nebylo to co by mělo být!

Všechno bylo super ,pláž Čistý bílý písek, Okean je teplý a výborný, Na ostrově nepotkáš moc lidi, Pohodička, Jenom jídlo nebylo to co by mělo být!

Ubytování 4,5 / 5

Strava 1,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 2,0 / 5

Ubytování
Dobry

Strava
Málo zeleniny a ovoce. Chuť jídla Není moc dobrý. Málo druhů jídla! Na vánoce očekávali že něco bude lepší a bylo to naprosto stejně .A dost malá jídelna pro tolik lidí!

Služby hotelu
Výborně

Pláž
Nádherný

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Zákazník nechtěl zveřejnit své jméno

Hodnocení 4,3 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 16.8. - 22.8.2023 Hodnoceno: Září 2023

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Výborný hotel, ideální misto pro páry, kde se citite sám na sám s přírodou.

Výborný hotel, ideální misto pro páry, kde se citite sám na sám s přírodou.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Pokoje jsou hezké a čisté, ale žádný luxus. U Sky Studio nemusí být hezké sea view...

Strava
Široký sortiment jak masa tak i vegetariánských jidel, takže se vždy najde ráda jidel, které budou chutnát každému.

Služby hotelu
Velice příjemný personal, ačkoliv všichni byli velice pomalé... setkate se, ze se koktejly připravují desitky minut, což mě osobně vůbec nevadilo v takovém relaxačním prostředí. Jinak personal byl vždy ochoten pomoct s čímkoliv.

Pláž
Čistý pláž, vše vypadá v realitě stejně jako na fotkách.

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Zákazník nechtěl zveřejnit své jméno

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 29.12.2022 - 7.1.2023 Hodnoceno: Leden 2023

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Kandima je krásný čistý ostrov jako z katalogu. Služby jsou na vysoké úrovni. Trochu nás zamrzelo, že cena za Silvestra byla vyšší kvůli Silvestrovské večeři a párty na pláži kdy však all inclisuvi končilo půlnocí a dále se platilo. Čekala bych v tento den vzhledem k příplatku výjimku. Pláž byla nádherná čistá a průzračná ale pro milovníky šnorchlování chyběl podmořský život oproti jiným ostrovům. I přesto se nám moc líbilo a rádi se sem někdy zas vrátíme.

Kandima je krásný čistý ostrov jako z katalogu. Služby jsou na vysoké úrovni. Trochu nás zamrzelo, že cena za Silvestra byla vyšší kvůli Silvestrovské večeři a párty na pláži kdy však all inclisuvi končilo půlnocí a dále se platilo. Čekala bych v tento den vzhledem k příplatku výjimku. Pláž byla nádherná čistá a průzračná ale pro milovníky šnorchlování chyběl podmořský život oproti jiným ostrovům. I přesto se nám moc líbilo a rádi se sem někdy zas vrátíme.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Ubytovaní jsme byli v zahradní vilce s bazénem na straně sunrise kde se nesmí do moře. I přesto jsme byli spokojeni neboť tato strana je uzavřena a nikdo se tam nemůže procházet a u bazénku byl pak větší klid a soukromí. Pokoj byl čistý, nechybělo tam vůbec nic.

Strava
Jídlo bylo opravdu výborné. Každý den bylo k večeři sushi, grilovaný tuňák. Některá jídla byla velmi pálivá. Vzhledem k ceně hotelu se však častěji opakovala a např. výběr pro děti byl velmi malý. Oproti hotelu Kuredu, kde se každý den točila jiná kuchyně a byla kuchyň v tomto hotelu trochu slabší. Jídlo v restauraci ala carte bylo chuťově perfektní a krásně naaranžované. Avšak dostat se tam je dost náročné, některé restaurace byli plně obsazeny již na začátku a to po celou dobu pobytu. Doporučuji tedy pokusit se rezervovat hned po příjezdu všechny restaurace.

Služby hotelu
V hotelu nám nic nechybělo. Byl tu večerní program, vodní sporty, možnost lekce potápění. Po hotelu jezdí celý den vozík který vás dopraví z jedné strany ostrova na druhý. Přes hotelovou aplikaci je možné objednat si snídani na pokoj či oběd nebo večeři a bez potřeby komunikace, jen jedním kliknutím posnídat v bazénu.

Pláž
Pláž byla nádherná. Opravdu čistý bílý písek s pozvolným vstupem a průzračná voda. Kdo však na Maledivy jede za šnorchvlováním bude trochu zklamaný. Žralůčci jsou pouze u vodních vilek a za větším šnorchlováním se jezdilo loďkou každou hodinu pár metrů od mola zdarma. Na Kuredu byl podmořský život více živý již u břehu.

Byla tato recenze užitečná? (1) (0)

András Kulcsár

Hodnocení 3,5 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 22.12.2021 - 2.1.2022 Hodnoceno: Leden 2022

Kandima Maldives Hodnocení: 4/5 Maledivy, n/a

Ostrov byl honosný, ale vybavení kupř. v hlavní centrální poloze, nenáročný, špinavý. Možností k posezení je málo. Stání ve frontě u baru. Mnohem více se mohli věnovat zábavě hostů. S ohledem na prázdniny byla organizace slabá.

Ostrov byl honosný, ale vybavení kupř. v hlavní centrální poloze, nenáročný, špinavý. Možností k posezení je málo. Stání ve frontě u baru. Mnohem více se mohli věnovat zábavě hostů. S ohledem na prázdniny byla organizace slabá.

Ubytování 3,0 / 5

Strava 3,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,0 / 5

Ubytování
Místnost se musela změnit, protože jsme ji dostali hned vedle vodního centra, které bylo hlasité a páchnoucí (zápach benzínu), naštěstí jsme se mohli převléknout do pokoje dále.

Strava
Se stravováním problém nebyl. Přestože tato restaurace byla jako jídelna, byla přeplněná a neměla žádnou atmosféru.

Služby hotelu
Programů bylo málo. Zaměřili se především na děti. Silvestrovský večírek byl jako špatný vesnický den. :-)

Pláž
Pláž byla krásná, vegetace byla bujná. Čistota je perfektní.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (4) (0)

Mapa

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Nahlásit

  • Vzdálenost od letiště Letiště 120 km

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 30 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další zájezdy, které by vás mohly zaujmout