Máte výborný vkus, naši zákazníci byli s tímto hotelem nadmíru spokojeni.

  • Pro vstup do země je vyžadován cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu z dovolené.

Hotel Le Meridien Resort & Spa

Hodnocení: 5/5

Maledivy, Lhaviyani Atol, Lhaviyani Atol

od 61 123 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 433 656

Středisko

Lhaviyani atoll

Poloha

Le Méridien Maldives Resort & Spa je vzdálený 130 km (35 minut cesty hydroplánem) od mezinárodního letiště Velana.Le Méridien Maldives Resort & Spa se nachází na samotě v jihovýchodní části atolu Lhaviyani, na přírodním ostrově Thilamaafushi

Pláž

Resort Le Méridien Maldives Resort & Spa se pyšní nádhernou pláží s bílým pískem kolem ostrova a průzračnými vodami Indického oceánu, který kolem ostrova vytváří azurovou lagunu. Korálový útes se nachází až dále od břehu, ale zkušení plavci se tam dostanou z pláže.

Vybavení

Pro aktivní dovolenou využijte vybavené fitness centrum, nejrůznější lekce, bazény a řadu vodních sportů. K odpočinku a relaxaci pak můžete navštívit lázně Explore Spa a užít si masáže a či jiné procedury. Resort nabízí centrum pro ochranu mořského prostředí a korálový útes překypující želvami zelenými a hejny mořského života. Na prozkoumání Vás čeká soukromý ostrov Bodu Finolhu s tropickou zelení a 360stupňovou pláží. Rodiny mohou využít dětské centrum Le Méridien s programem, který zahrnuje vyprávění lokálních příběhů, výtvarné kurzy a ochranu mořského prostředí. Dětem je k dispozici dětský bazén a dětské centrum Kids' Hub, kde mohou objevovat faunu a flóru atolu a zúčastnit se promyšleného programu plného zábavných aktivit.
Ponořte se do rodinného bazénu Velaa. Mírně se svažující vody napodobují přírodní laguny Malediv. Pro mladší hosty je k dispozici samostatný dětský bazén. Výhradně pro dospělé je bazén Riviera únikem a místem pro ty nejlepší západy slunce, které matka příroda nabízí.
Prozkoumejte lázně Explore Spa pulzující životem, kde se spojují ájurvédské principy s moderními postupy. Dosáhněte rovnováhy a pohody, uvnitř i navenek. Každá místnost, posazená nad tyrkysovou lagunou, poskytuje výhled do korálových zahrad díky jasným obloženým podlahám.

Ubytování

Resort poskytuje celkem 141 vil rozmístěných po východní a západní straně letoviska: 97 vil nad vodou a 44 vil na pláži. Součástí vybavení všech typů ubytování je: klimatizace, terasa, pohovka, šatna, sprcha/vana, bidet, fén, župan a pantofle, trezor, žehlička a žehlicí prkno, balená voda, zařízení na přípravu čaje a kávy, minibar (za příplatek), mini lednička, telefon, vysokorychlostní internetové připojení, služba večerního rozestýlání a 55" LED TV.
Beach Villa (82 m²): Plážové vily, rozmístěné po dlouhé bílé pláži a umístěné mezi houpajícími se palmami a bujnou zelení, jsou ideální pro hosty, kteří chtějí vystoupit z terasy a cítit písek mezi prsty, než skočí do duhových vod laguny. Ve vile najdete vnitřní i venkovní koupelnu se sprchou a postel velikosti King.
Lagoon Villa (100 m²): Lagoon Villa se nachází na vlastním úseku pláže, kdy je z části umístěna nad vodou a z části nad pláží. Je obklopena tropickými zahradami s jedinečnými výhledy na oceán. Nechte se uchvátit nekonečnými odstíny modré z houpací sítě nebo se ponořte do křišťálově čisté vody pod ní. Ve vile najdete koupelnu s volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King.
Sunrise Overwater Villa (100 m²): Každá tato vila má soukromou terasu na opalování, schůdky vedoucí do oceánu pod nimi a houpací síť zavěšenou nad křišťálovými vodami, takže je ideálním místem, kde se můžete kochat sluncem vycházejícím nad Indickým oceánem. Ve vile najdete koupelnu s volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King.
Sunset Overwater Villa (100 m²): Pozorujte západu slunce v jedné ze Sunset Overwater Villas. Tyto vily se nacházejí na východním i západním okraji letoviska a mají soukromou terasu s houpací sítí nad vodou, která je ideální pro relaxaci. Ve vile najdete koupelnu s volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King.
Beach Villa with Garden Pool (82 m²): Obklopeni ostrovní zelení, vychutnávejte tropické prostředí ze soukromého bazénu, který je jedinečně navržený k posezení ve dvoře v zadní části vily. Plážová vila s bazénem evokuje pocit života na odlehlém ostrově. Ve vile najdete vnitřní i venkovní koupelnu se sprchou.
Overwater Villa with Pool (100 m²): Overwater Villa with Pool se nachází na západní straně resortu a je navržena pro hosty, kteří hledají dokonalý odpočinek nad hladinou moře. Osvěžující oceánský vánek a nekonečné výhledy na oceán jsou doplněny lehátky, terasou, houpací sítí nad vodou a soukromým bazénem, odkud můžete pozorovat maledivský západ slunce. Ve vile najdete koupelnu s výhledem na moře, volně stojící vanou a sprchou a postel velikosti King nebo Queen nebo oddělené postele.
2 Bedroom Beach Villa with Pool (165 m²): Ponořte se do soukromého bazénu na pláži obklopeného relaxačními lehátky a soukromou zahradou. Vila je ideálně navržena pro rodiny nebo dva páry a nabízí dvě ložnice s manželskou postelí velikosti King (nebo 1 King a oddělené postele), vnitřní propojovací dveře a dvě vnitřní i venkovní koupelny. Vila nabízí pocit venkovní izolace a společenských prostor uvnitř.
2 Bedroom Overwater Villa with Pool (270 m²): Tato vila nabízí dvě terasy, z nichž jedna je vybavena nekonečným bazénem a stolováním pod širým nebem a druhá má houpací síť zavěšenou nad vodou. Vila je navržená pro rodiny nebo dva páry a nabízí dvě ložnice s manželskou postelí King, vnitřní propojovací dveře, obývací pokoj a dvě koupelny s výhledem na oceán.

Stravování

Vychutnejte si vůně a chutě atolu Lhaviyani se šesti restauracemi a bary. Kreativní prezentace a sofistikované chutě proměňují pečlivě sestavená menu ve ztělesnění ducha Malediv v každém soustu.
Balíček All Inclusive:
Denně mezinárodní snídaně formou bufetu v restauraci Turquoise
Oběd v restauraci Turquoise (podle provozní doby) nebo ve vybraných restauracích (Waves Café, Velaa Bar + Grill a Riviera Tapas & Bar)
Denně tematická večeře formou bufetu nebo 3-chodové menu podávané v restauraci Turquoise (podle provozní doby, pokud není k dispozici bufet, bude podáváno pevné menu) nebo 3-chodové menu ve vybraných restauracích (tříchodová menu v Velaa Bar + Grill, Riviera Tapas & Bar a jednou za 4 dny v Tabemasu)
Na vybrané položky se vztahují příplatky
Stravování na unikátních místech, stravování ve vile a speciální akce nejsou zahrnuty ve stravovacím plánu All Inclusive a jsou za příplatek
Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů z nápojového lístku All Inclusive podávané v restauracích a barech v jejich otevírací době (zahrnuje vybrané nealko nápoje, džusy a moktejly, kávu a čaj, vybrané koktejly, vybrané destiláty a vína, rozléváno).
Minibar zahrnuje alkoholické (kromě šampaňského) a nealkoholické nápoje. Zkonzumované nápoje budou doplňovány jednou denně. 375 ml lihovin a lahví vína budou doplňovány každé 4 dny

Sport a zábava

Atol Lhaviyani, známý svou krásou, bohatým mořským životem a některými z nejlepších potápěčských lokalit, nabízí více než 50 potápěčských lokalit, většinou v dosahu z resortu. Ve spolupráci se Sub-Oceanic, potápěčským partnerem resortu, mohou hledači vzrušení objevovat korálové jeskyně a rozlehlé útesy. Vydejte se na potápění nebo šnorchlování, unášejte se vedle mant, želv a hejn živého mořského života. Ideální pro začátečníky, děti i dospělé, kteří se chtějí zúčastnit a prozkoumat skutečnou krásu Malediv.

Cena zahrnuje

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace

Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.
Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Vybavení hotelu

  • All inclusive
  • Exclusive Travel Čedok
  • Novinka
  • Pláž přímo u hotelu
  • Rodina s dětmi
  • Šnorchlování
  • WIFI zdarma

Informace o hotelu

  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Dětský koutek Dětský koutek ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Volejbal Volejbal ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Další hotely, které by vás mohly zaujmout